Ensin sinä, sitten minä

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olet päässyt tähän asti, älä lopeta.
Syksy tulee.
Ei se ole turhaa, kuvittelet vain.
Lehdet putoavat.
Kuuntele nyt minua.
Viilenee.
Minä tiedän, ole hiljaa ja kuuntele.
Syksy ei ole parempi, kuin mikään muukaan vuodenaika.
Tottakai minä tiedän, olenhan sinua vanhempi ja viisaampi.
Tasavertaista.
En minä sinua halveeraa.
Ei ole voittajaa.
Älä luovuta.
Vaikka et voi voittaa, voit silti olla hyvä.
Tarvitsen sinua.
Olet parempi kuin sinua huonompi.
En voi elää ilman sinua.
Onko sinun pakko olla muuttolintu?
Rakastan sinua.
älä lähde.

Selite: 
Tämä runo on tehty ajattelematta. Mieleeni putkahti lause "Jos olet päässyt tähän asti, älä lopeta." Kirjoitin aluksi tavallisen tekstin, sen jälkeen jokaisen lauseen väliin kursivoidun lauseen. Tässä on kolme runoa. Tavallinen, kursivoitu, niiden yhdistelmä. Päätä oma tapasi lukea se. Ja kerro samalla minulle. Kokeilen jotakin uutta. Hetken päähänpistosta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot