Autumn has come

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli koettaa kaataa minut,
tunkeutua vaateitteni alle,
viedä hatun päästäni.
Mutta minä vain hymyilen sille.

Tällä kertaa MINÄ voitin jokavuotisen taistelun.

Selite: 
Viime vuonna vihasin syksyä ja talvea. Tänä vuonna tykkään kovin. Voitin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot