Sisko, sisko ja veli.

Runoilija Neiti Seuraleikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Homo homini lupus.
 

Lumen maalaamat koivut musteella väritetyn taivaan kannen alla.

Innostuksesta levenneet hymykasvonne näyttävät huvittavalta
vakavan mustavalkoista taulua vasten.

Matemaattisesti epäsymmetrinen ympyrä.

Suunnitelmallisuuteni yrittää selittää teille oikean suunnan.

Yhä kasvava valkeuden vuori,
kertoo lihasten rankasta työskentelystä
illan kaapatessa ajan kulun.

Olemme antipyhä kolminaisuus varustettuina lihasvoimalla
ja innosta huomisen illankoittoon.

Me olemme yhdessä odottamassa tulevaisuuden epävarmoja askelia.

Yhdessä.

Jätämme jälkeemme valkean vuoren
ja sen juurelle tulevaisuuden lämpöön haihtuvat enkelit.

Selite: 
Olimme pikkusiskon ja -veljen kanssa yhdeksän aikaan ulkona. Kasasimme suuren lumikasan odottamaan huomisen iltaa, jotta voisimme tehdä siitä lumilinnan. Me teimme sen, lysähdimme maahan, lisäksi jokainen teki lumienkelin paikalleen. Hymyilen, joskus on kivaa olla mukava sisko.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot