Nimetön

Runoilija Neiti Seuraleikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Homo homini lupus.
 

Olet:

Metsämarjoista syntynyt tekoveri lapsen huulilla.
Hyytävän Draculan yksiselitteisen steriili raapaisu.
Kasvoista vääristynyt pettymyksen ruumiillistuma,
ilman ilmeitä.

Heikko, kuin puoleksi katkaistu köysi sielujen muurilla.

Olet Klisee,
jota ei tunneta.

Selite: 
Olipa kerran ystävä mun.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän. Jotenkin sopii tähän tunnelmaan mikä täälläpäin nyt on.. Kahta viimeistä riviä jumaloin, köysi sai mieleeni kuvan, jonka maalaan varmasti lähiaikoina! Kiitoksia kickseistä.. Ja viitaten biisiini jättämääsi viestiin: Minä myös. Sinä olet meistä se musiikillisempi, ehdota jos keksit jotain ;)

 

Käyttäjän kaikki runot