Nimetön

Runoilija Neiti Seuraleikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Homo homini lupus.
 

Kosketuksesi sai ruumiini shokkiin
jokaisen jälkesi vuoksi selkääni kasvoi näkymättömät siivet
ei sulan sulkaa, ei nahkaa

vain sydämeni verestä muovautunut verkko
joka minuun itseeni
kiinnittyy, sitoo

hukuttaa kaipuuseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot