Lukko

Runoilija Mihiro-chan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 29.6.2021 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1995

 

Julkisesti hymyilen
Sisäisesti itken

Ette näe sisäisiä haavojani
Näette vain ulkokuoreni joka valehtelee
Ette tiedä totuutta minusta

Monet väittävät tuntevansa minut hyvin
Mutta miksette sitten näe julkisen hymyni läpi?

Hymyni on valhetta
Ei ole ketään, jolle olisin näyttänyt todellisen minäni
Lukitsen itseni ja hävitän avaimen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

-toivottavasti viellä kohtaat ihmisen, joka näkee sinun surusi läpi, 

mutta muista että tuo ihminen voi olla kuka vain, vaatteet tai status 

eivät merkitse silloin yhtikäs mitään kun joku näkee sinut kokonaisena ilman

illuusioita!

 

Käyttäjän kaikki runot