Suomensuomalaiset

Runoilija kiukkuinenkissa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennuksesta voi toipua?
 

Sukupolvi sukupolvelta
Arpia jokaisella

Kipu siirtyy
Lyönti periytyy

Viinaanmenevä kansa

Olisiko aika repiä haavat auki
Desinfioida ja sitoa kiinni

Antaa parantua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannatan!

Hienosti sanottu se, mitä monet ajattelee.

Se on verissä. Tarvitaan avoimia silmiä ja rohkeita sydämiä' että ketju katkeaa.

laittaa miettii.. miten muka muut eroo täst kansasta.. Eikä nyt tuu yhtäkkiä selvästi eroavaa kansaa mieleen..

 

Käyttäjän kaikki runot