Pako

Runoilija Tietäjä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.4.2023 0:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

Puhetta,
oikeita ja ehkä vääriäkin
sanoja sekä lauseita

Seuraa hiljaisuus,
tutkivia ja kysyviä,
pitkiä katseita,
enkä löydä vastausta silmistäsi

Haluan paeta,
mutta en uskalla myöntää itselleni,
että haluan paeta kanssasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus hiljaisuus on hyvästä, joskus painostavaa... hyvä runo

Hiljaisuus on välillä hyvää, vaikka se on myöntämisen merkki.. :)

Hieno runo, jotenkin kaunis omalla tavalla =) !!

 

Käyttäjän kaikki runot