Pakoon

Runoilija RainGirl

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluun käpertyä sun kainaloosi pakoon maailman pahuutta,
olla siinä liikkumatta, ihan hiljaa.
Kuunnella sun sydämmen sykettä ja hengitystä.
Kadota hetkeksi pois tästä maailmasta, sun kanssa kahdestaan.
Maailmaan jossa muut ei pääse meitä häiritsemään.
Tunnen olevani turvassa, siinä, kiinni sinussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo! tykkäsin aivan valtavasti.

 

Käyttäjän kaikki runot