Suojakilpi

Runoilija RainGirl

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kasvat minun sisälläni, en voi vieläkään käsittää sitä.
Vielä menee aikaa enne kuin olet osa tätä maailmaa.
Tulet maailmaan itkien, muiden nauraessa.
Muut ovat onnellisia, mutta miksi sinä itket ?
Nyt ymmärrän miksi itket.
Olit turvassa kaikelta pahalta, mikään ei voinut satuttaa sinua.
Nyt tulet tähän pahaan maailmaan ja olet pieni ja avuton.

Lupaan pitää sinusta huolen enkä anna kenenkään satuttaa sinua.
Kestän kaikki iskut puolestasi.
Olen suojakilpesi, niinkuin silloin kun kasvoit vielä sisälläni.
Minuun sattuu, mutta ei sillä ole väliä.
Kunhan sinä säilyt ehjänä ja kunnossa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot