Laulu=Tanssi

Runoilija SleepAway10

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Love is a misunderstanding between two fools"- Oscar Wilde
 

Ne soittavat meidän lauluamme,
etkö kuule?
Ne soittavat meidän lauluamme,
jonka me valitsimme yhdessä.

Sinulla on hänet ja minulla ei ketään.
Sinun jälkeesi
minulla ei ole ollut laulua kenenkään kanssa,
En ole tanssinut kenenkään kanssa,
Mutta en minä ole katkera.

Meitä ei ole ollut nyt vuosiin
mutta ne soittavat meidän lauluamme.

Tanssitaanko vielä kerran?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot