14.1o.2oo9

Runoilija lilleputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

meillä on X kpl aikaa. on X kpl aikaa meillä. X meillä kpl aikaa on. kpl meillä on aikaa X. aikaa on X meillä kpl. NO ON ON.
 

täällä ollaan kauniita ja onnellisia
onnellisia koska ollaan kauniita
kauniita koska ollaan onnellisia

täällä oltiin surrullisia ja rumia
surullisia koska oltiin rumia
rumia koska oltiin surullisia

kun sataa itketään mukana ja
vähän enemmän

kun juodaan, niin ainakin silmät kiinni
viljellään huumoria teiden varsille

kustaan kirjaston taakse ja riehutaan kännissä

tämä ei ole
meidän koti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hitsit, että tosissaan pidän runoistasi, tyylistäsi ja kuvailuista. Täytyi lukea moneen kertaan.

 

Käyttäjän kaikki runot