Sokeritauti

Runoilija prion

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

0f0003 - Illegal instruction
 

Jo pienenä opin, ettei liikaa makeaa.
Sokeri on suurina annoksina tappavaa.

Otan tämänkin tapauksen light-versiona,
muuta en uskalla koettaa.

Rakkaus ei pysty kulkemaan.
Kemikaalistoni hajoaa.

Joskus haluaisin muutakin kuin aspartaamia.
Harmi vaan, että sitoutumista
on olemassa vain sakkaroosilla makeutettuna.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nerokasta!

 

Käyttäjän kaikki runot