~ Eläimellistä ~

Runoilija Kaunis Mieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Rakkaus on kaikki ~
 

Ohimoissa kihisee,
kuin joku pyrkisi ulos.
Mielen sisus on harmaa,
vailla valoa.
Paljon olisi sanoja,
vaan ylpeys ei niitä luovuta.
Katson peiliin
ja päähäni on kasvaneet
isot aasin korvat.
Kuvainnollisesti.

Selite: 
Joskus sitä on vaan idiootti, mutta ehkä tämä päivä opettaa taas jotain tulevaa varten.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot