ymmärrätkö mua ollenkaan

Runoilija Magenta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If someone else comes, I'd just sit here listening to the drums.
 

ymmärrätkö mua ollenkaan
vai katsotko sä muualle
kun olen mielestäni nokkela

meneekö se sulta ohi

entä jos kysyn vääriä kysymyksiä
avaan vääriä ovia
en saa sanoja suustani
ootko vaivautunut
pyöritteletkö sormiasi
vilkuiletko hermostuneena
kelloasi

en puhu unelmista
raapustan ne päiväkirjan nurkkaan
laitan suojaan sängyn alle
kun ovi narahtaa
olen kuin mitään ei olis
tapahtunutkaan

tunnetko kynänkärjen tyynyn läpi
pistääkö se

tahdotko sä tehdä jotain lapsellista
karata yöksi pois
vaikka tiedät ettei isäs soita
juoksetko vain mua karkuun
kun kesäheinä menee lakkoon
askelten painosta

onko liian romanttista
sukeltaako liian syvälle

mietin kun en unta saa muutenkaan
et taida ymmärtää mua ollenkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot