tiedän kuka olen mutta sinulle en kerro

Runoilija Magenta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If someone else comes, I'd just sit here listening to the drums.
 

osaan ohjata unia mutta
sinua en näe vaikka tahdon

siksi minä en ole tässä
ja ketä te kaikki oikein
olette

aina välillä tahdon että
olette unta
olisitte voisitte olla
sillä joskus oli aika
jolloin valokuvia
odotettiin pimeässä

minä haluan rakentaa
maailman koska
jossain on aina ontto kohta

jostain puuttuu juoni
koska se kuuluu minulle
kuten murtauduin sinuun
korjatakseni sisältä

tahdon odottaa pimeässä
kunnes kuvasi on muodostunut
verkkokalvolleni
väärin päin enkä koskaan
kääntäisi sitä

osaan ohjata unia eihän
minua mitenkään voi ottaa todesta
piirrän viivoja en koskaan rajoja

voisinko asua hetken
vastapäätä
ja törmätä kadulla

mulla on jotain taskussa

se on suunnitelma mutta
annan sen näyttää vahingolta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana.

hieno tunnelma, sujuvan soljuvan kimpoilevaa tekstiä. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot