tärisen

Runoilija Magenta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If someone else comes, I'd just sit here listening to the drums.
 

montako on otettava että voi nukahtaa pelkäämättä pimeyttä huoneessa,
lasken sen

ja vannon
koskaan en ole halunnut kuolla
koskaan en osannut elää

kaikki palaset minussa
riidellen
kolauttelevat päitänsä yhteen

teeskentelevät
juoksevat
nekin jotka hämillään

kokoontuvat vielä joskus yhteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot