Mikä minusta tulee ?

Runoilija Sprowdy

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sprowdy kirjoittaa... :D
 

Mikä minusta tulee ?
Ei hovimestari
Ei kampaaja
Ei ainakaan ikkuinoiden laittaja.

Mikä minusta tulee ?
Ei ainakaan kaupan kassa,
siellä aina valtava massa.
Ei ainakaan Taikuri Jätkä,
jolla aina mukanaan prätkä.
Ei ainakaan alakoulun opettaja.
Kiirettä riittää ja aina napakka.

Mikä minusta tulee ?
Ehkäpä toimitusjohtaja,
niin ehkäpä..

Selite: 
..runonen muutamista ammateista ja ammatinvalinnan vaikeudesta.. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Tai runoilija/kirjailija... muistan itsekin miten nuorena sitä piti päättää mikä minusta tulee isona.
Niin hienosti pohdit runossasi :)))

 

Käyttäjän kaikki runot