Olipa kerran

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän kulkenut on pitkän tien,
helvetistä itään.
Syksyn viedessä viimeisen kukan,
jakoi uskoa tulevaan hyvään.
Halusi vain rakastaa,
ja tulla rakastetuksi.
Odotti prinssiä, ken poistaa voisi
tämän helvetin elämän tuskan,
palkaksi saaden sen vain,
lisää lunta tupaan.
Tuuli puhalsi korjaten sen,
viimeisen kesän sadon.
Sydän kipeenä jättäisi hän,
ainoot joille hän rakkautta valoi.
Lapset sydämen alta hän toi,
tähän maailmaan,
kovaan ja kylmään.
Antaen kaiken, minkä hän voi,
ei rahaa,
vain rakkautta jakoi.
Toivoen,
jälkeensä vois,
maailmaa parantaa vähän.

Selite: 
Joskus tulee elämässä eteen sellaista, jota et olisi koskaan kuvitellut tapahtuvan. Tämä on viesti rakkailleni, kiitos teille kaikille... Kiitos niistä päivistä jotka olen voinut viettää kanssanne... Rakastan teitä nyt ja aina...mikä tulevaisuus sitten onkaan rakkaus säilyy...
Kategoria: 
 

Kommentit

Optimistista melankoliaa. Kaunis teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot