Aamulla

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetkestä uuteen hetkeen...
Auringon ensimmäiset säteet hyväilevät
mäntyjen punaista kaarnaa...
Varoen satuttamasta herkkää hipiää...
Silittäen pintaa arkaa, kuin kallisarvoisinta silkkiä.
Nainen yksin kuin puolisonsa menettänyt joutsen...
Kuunnellen munkkien laulua...
Toivoen,
kyyneleiden valuessa poskilleen,
auringon säteiden,
puhaltavan uusien tuulien,
nostavan taas jaloilleen.
Herkkien aamun ensimmäisien säteiden...
Hyväillen kuin mies rakkaintaan...

Selite: 
Aamun kirkkautta voi päiväkin pelätä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka haikean kaunis runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

haikean kaunis on runosi tunelma Synttäri onnittelut

nätti runo :)

Voi kuinka haikean kaunis runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

haikean kaunis on runosi tunelma Synttäri onnittelut

nätti runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot