Lapsukainen,maailmani...

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastaa...
Tuo sana kertoo kaiken.
Se kertoo sen, kuinka maailma luotiin...
Sen mistä rakkaus alkoi...
Se kertoo myös,sen,
mistä on pienet tytöt ja pojat tehty.
Rakastaa...
Kuikan huuto...
Luonnon moninainen kauneus...
Rakastaa...
Kuinka äiti lastaan keinuttaa...
Pahaan pipiin puhaltaa...
Rakastaa...
Ruusuin rakkaintansa lohduttaa...
Kättänsä pelokasta,
pitää hän kädellään...
Rakastaa...
Kaikki teot ja sanat
tarkoittaa vain,
Rakastaa!

Selite: 
Herkkiä hetkiä, kun viimeinen poikanen on lentänyt pesästä, nyyh...
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on arvokkain perintö jonka voi antaa lapsilleen.

Vaikka lapsi "lentää" pesästään maailmalle, niin hän kyllä tietää, että sinne jää rakastava äiti itkemään ja odottamaan.

Ja onnea syntymäpäivällesi!

Tää on todella kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot