Tule takaisin

Runoilija *moonflower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinuan sinua rakastan Niin liikkuu pehmeät kätesi kuin vene varhain aamuisella joella"
 

Kuinka saisin sinut tajuamaan,
että olet minulle elämä?
Tahtoisin taas olla sylissäsi niin kuin ennenkin,
mutta olet niin etäinen.
Vierellesi kaipaan niin,
että se saa minut kyyneliin.
Tulisit jo takaisin,
niin sua ikuisuuden halaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot