Yksin sateessa

Runoilija *moonflower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinuan sinua rakastan Niin liikkuu pehmeät kätesi kuin vene varhain aamuisella joella"
 

Matkaan taas sen saman kadun kulmaan, sinua odottamaan.

Olen niin iloinen kun tiedän taas näkeväni sinut.

Pian alkaakin satamaan, mutta onneksi minulla on sateenvarjo mukanani.

Odotan sinua edelleen, vaikka oletkin jo puoli tuntia myöhässä.

Sinua ei näy.

Olenko taas päätynyt vain yksin sateeseen seisomaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo tunnetta täynnä, hyvää syntymäpäivää.^^

 

Käyttäjän kaikki runot