Valaistunut

Runoilija sirklii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
 

Rakkaus ei ota käskyjä vastaan.
Sitä ei voi kyykyttää eikä pomottaa.
Sitä ei voi pelotella eikä uhkailla.
Se on.
Ja kun valitset rakkauden,
heittäydy siihen täydestä sydämestäsi,
koska rakkaus tulee ottamaan kaiken mitä sinulla on.
Mitä enemmän se saa sitä enemmän se antaa.
Se on halun, toiveen ja intohimon toteutuminen.
Se on ekstaasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita sanoja rakkaudesta. Nauti siitä tänäänkin,
onhan oma päiväsi.
Oikein paljon onnea.

Niipä niin rakkaus tulee jos on tullakseen, ei sitä todellakaan voi kyykyttää, eikä uhkailla. Rakkaudessa kaikki ovet ovat avoinna vaikka se usein kätkeytyy ja piiloutuu tuhansien sanojen taakse.

 

Käyttäjän kaikki runot