Nimetön

Runoilija sirklii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
 

Vettä sataa taivaan ja maan täydeltä ja pilvessä oon
- ei tieni tänään käy aurinkoon.
Sinä kaukana ja
meillä tiukat aikataulut,
sanon sulle: "Voi loppua laulut."
Sanoit:
"Aina odottaa voi".
Mutta odottavan aika pitkä, oi, oi.
Valitanko ja murheeseen vaivun?
En, vaan olosuhteisiin taivun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koukeroinen, mutta kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot