Nimetön

Runoilija sirklii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
 

Välillä elämässä on hetkiä
joita maistelee kuin mettä,
hunajaa, viiniä...
toisinaan taas tuntuu että
suuri sydän on vain pieni elin
eikä mikään tunnu miltään.
Ellei itsessä ole iloa ja onnea
ei sitä voi toisellekaan antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin totta. Hyvin kuvattu tärkeä asia. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Onneksi onni ja ilo eivät kuitenkaan edusta täysin samaa. Ihminen voi olla onnellinen vaikka ei olosuhteiden vuoksi voisi olla iloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot