Miksi?

Runoilija blacktear

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.11.2004
Viimeksi paikalla: 20.5.2021 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.12.1988

en ehkä ole olemassa, olen ehkä pelkkää harhaa. olen kuvitelma syvällä päässäni. tai sitten minä olen olemassa, mutta en ole ihminen. olen jonkinlainen olio. niin ne sanovat. olen olio. en ole ihminen. mutta olen vain kuvitteellinen, olen harhaa. rest in peace. rakastin sinua, ystävänä. en tiedä miksi laitoin noin, ajattelin vain häntä. rakastin häntäkin, niinkuin tyttö poikaa, mutta hän lähti luotani. olen kuvitteellinen olento. minusta voidaan kertoa saduissa. olen jotakin joka ei ole koskaan ollut, eikä koskaan tule olemaan. olen vian rapistunut jäähile. kuolemalla ja jäällä vuorattu. jota pienet lapset pelkäävät ja joille nuoret nauravat. en tiedä, en ehkä ole sitäkään. en ole olemassa, olen harhaa.
 

Kerran, jos toisenkin,
katsoit vierestä,
kuinka tuhosin elämääni,
olemalla kiinni sinussa.
Aiheuttaen pistävää kipua,
sydämeeni.
Vain olemalla luonasi.
Miksi, miksi?
Miksi et anna minun mennä?
Miksi et anna minun unohtaa sinua?
Miksi pidät minusta kiinni?
Vaikka tiedät,
että minuun sattuu.

Rakkaus ei ole minua varten.
Ei ole koskaan ollut.
Kärsin takiasi.
Haluan olla kanssasi,
mutta en kykene.
Miksi en osaa olla onnellinen?
Miksi aiheutan itselleni tuskaa?
Miksi mieleni on viallinen?
Miksi en osaa rakastaa,
ilman että minuun sattuu?

En pysty olemaan lähelläsi,
mutta mitään muutakaan en halua.
Ollessani siinä,
haluan vain pois.
Miksi koskaan ei ole hyvä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohtiva, kysyvä, kipuileva runo...ja osin tuttuakin... hyvin kirjoitettu

Samaistumaan pystyn niin, ei tunnetta pahempaa kuin epätoivo ja epätietoisuus.

-Mahtavia runoja sinulla!

 

Käyttäjän kaikki runot