sateinen toukokuu.

Runoilija bise

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 18.11.2004
Viimeksi paikalla: 9.12.2019 7:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä rakastan sateisia aamuja
kun sinä vielä nukut
puhut paljon unissasi
minä keitän vettä kahviini
ja teen sinulle toasteja

herään aina ennen sinua
rakastat unta
niinkuin karhut talviunillaan

minä
viime aikoina en ollenkaan
ole saanut unenhännästä kiinni
mutta onneksi kohta on kesä
eikä tarvitse enää nukkua

jäin kiinni
siihen toiseen pisteeseen joka kiertää yksinään avaruudessa
sinun ruskeanvihreissä silmissäsi
ja yöllä heräsin

ja katsoin sinua

salaa hipaisin selkääsi
salaa piirsin siihen sydämen

minä rakastan näitä sateisia aamuja
kun heräät

ja kaappaat minut syliisi
ja saat minut nauramaan
vaikka minä kovasti aina väitän
että juttusi ovat kovin tyhmiä

eivät ne oikeasti ole.

(sinä vain olet
niin saatanan jäärä suomalainen mies
aina silloin tällöin
etten sinusta selkoa saa)

mutta minä rakastan näitä sateisia aamuja
jos olisi minusta kiinni
olisin sinussa kiinni
ja olisit siinä vielä huomenna
ylihuomenna
ja senkin jälkeenkin

olisitko?
minä toivon salaa.
ja piirtelen öisin pieniä sydämiä selkääsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sateisissa aamuissa on todellakin jotakin Säväyttävää, jotain Enemmän.

Niin on muuten tässä runossasikin.

Kaunista runokieltä.

Tämä runo täytyy näyttää sille saatanan jäärälle.

Onpahan todella kaunis rakkausruno. Niin täynnä erilaisia kuvia siitä, mitä on rakastaa. Pidin tästä kovasti. Hellyyttä täynnä, ja tietenkin sitä rakkautta jokainen sana. Kaunista.

harvoin sateiset aamut on tuntuneet yhtä hyviltä kuin tässä runossa. lämmin ja leppoisa tunnelma pitää otteessaan koko tekstin ajan.

 

Käyttäjän kaikki runot