-

Runoilija Mr. Midnight

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisten-miesten-laakso.
 

Päättämättömyys on joustavuuden perusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

miksei sitä voisi joustaa esimerkiksi säännöistä vaikka sen takia että säälii toista tai välittää toisesta?
ei kai siinä päättämättömyyttä tarvita.

jos et tiedä mitä tehdä, joustat säännöistä.
ei oikein kuullosta mun korvaan oikealta.

päättämättömyys on toki yksi joustavuuden aiheista mutta ei toki ainoa.

 

Käyttäjän kaikki runot