Myrsky

Runoilija Mr. Midnight

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisten-miesten-laakso.
 

Niin kuin kuolemassa räjähtää valoon, niin räjähdän mä valoon nyt.
Nyt kun jokainen sana voi tappaa, niin sanon nyt;
-Tule myrsky minuun!
Puhalla pihalle jäätä.
Tallaa talot, hakkaa Halo, polta mun altani lattia.
-Tule myrsky minuun!
Polta jos pystyt mun rystyset sisään,
ja kun viimein lyhistyn, Tao!
Tarraa ja tao, hakkaa mun Halo, tallaa ja tao!
Lyö niin lujaa, etten tunne mitään, etten enää ketään.
Heittele heitteelle, hakkaa mut haukkomaan,
Haukkomaan taukoa. Lopeta vasta kun lopetat.
-Tule myrsky minuun!
Sammuta aurinko savuttamaan.
tuule mun lävitseni, syvälle viiltäen.
Turhaudu turhalle, tapa sanoja, tapa tapoja
Tapoja tapella, tapoja totella,
Tapa Jumala!
Ota ja karkoita, revi raivolla.
Saa mut anomaan armoa.
-Tule myrsky minuun!
Pistä mut ymmärtämään mitä tarkoittaa vapaus.
-Tule myrsky minuun!
Tee aavaa, tee haavaa, täytä niin täyteen tätä,
etten voi etääntyä, etten voi perääntyä, etten enää koskaan
-Tule myrsky minuun, NYT!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

raivoa ja uhmaa tässä.
hyvä runo sanoisin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot