Obsilion

Runoilija Mr. Midnight

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisten-miesten-laakso.
 

Kuin sokea syleilemässä seinää,

niinkuin siinä olisi joku.

Kuin hiljainen mies makaamassa nyyhkyttäen
käytöstä poistetulla junaradalla,

vain matkan päästä tasoristeyksestä,

jossa jo tunteja on seisonut toinen mies,

yksin, -jumissa.

Tuijottanut laskettujen puomien yli ymmärtämättä,

tai ehkä vain uskaltamatta kääntyä takaisin.

Kuin lukemattomia lukutaidottomia

jonossa luukulla jossa lukee
Liike suljettu lopullisesti",
keskustelemassa siitä
kuinka tosissaan kauppias oli ollut.

Yhtä hukassa kaikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sä kirjotat kyllä aivan käsittämättömän hyvin. tykkään tosi paljon.

*sanaton* :)

tässä todellakin on "sitä jotakin" erilaista.tiettyä.sanoinkuvailematonta.omaleimaista ja sensuuria :)
tykkään. ajatus ja tarina ovat taitavasti rakentuneet toisiinsa.
<3 <3 <3 osaat kirjoittaa hyvin! :D

Tässä on sitä jotakin tiettyä. Ei pelkkää sanahelinää! Kiitos :)

Helvetin hienoa ja toimivaa sanailua !
Kertakaikkisesti, ja mitään muuta en edes osaa sanoa.
huh

ja

huh

hieno ja ajatuksiin jäävä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot