Nimetön

Runoilija rakkaudensynti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pieni ja pirteä(ainakin välillä)..
mottoni: elämästä ei selviä hengissä...
kuvia ja messenger löytyy..jos uskaltaa ni saa kysyy.. :) (en mie purematta niele..en ainaskaa viel oo.. :) )

kiitos kaikille jotka viititvät kommentoida :) ja pyydän anteeksi jos kirjoitus virhetä löytyy....
 

Kuinka kaunis voi ollakkaa mieli

jota ei vielä tahrattu oo

kuinka kaunis voi ollakkaa kasvot

joita vielä ei murheet kasaan painanu ole

Kun katson sinua

tiedän sen sinusta löydän aidon rakkauden

ei vielä maan valheilla sitä pilattu oo

tuntees näytät niin kun ne on

et pysty sä viel valehtelemaan

kumpa säilyisit tuollaisen ainiaan

et joutus julmuutta kokemaan

minun enkelini armahin pysy aina pienenä

isoin sydämin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot