Mummille

Runoilija Muisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itsensä vastakohta.
 

Mummi kaunis enkeli,
uuteen kotiin - taivaaseen lenteli
Vaikka nyt on olo lohduton,
tiedän että sinun nyt hyvä on
Et ole vain kaunis ajatus mielessäni
tai itketty kyynel poskellani
Olet se joka herättää aamuun uuteen
ja kulkee vierelläni ikuisuuteen

Sinun ansiostasi en ole koskaan yksin,
sinun ansiostasi jaksan vaikka iskisi väsymyskin
Sinun ansiostasi minulla on suojelusenkeli,
rakas mummini joka taivaaseen lenteli

Selite: 
Mummilleni, joka nukkui pois 23.8.2011.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot