Ranta

Runoilija Muisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itsensä vastakohta.
 

Taivas on tähdetön
Tuuli kuiskailee surullista lauluaan
Poissa
Meri itkee yksinäisyyttään,
toivo on sen syvyyksiin uponnut
niin kuin sinäkin
Pienet jalanjäljet hiekkaan painautuneina
Naurusi kaikuu aalloissa

-Älä mene liian syvälle!
mutta itsepäisyytesi hukutti sinut.

Selite: 
Tuli egyptissä viime jouluna mieleen, kun istuin illalla rannalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Wowowowowow!!!<3 Sinä, hani osaat nämä runot! ;)

Surullinen mutta kovin kaunis runo kuitenkin.!
Loppu herättää voimakkuudellaan.

 

Käyttäjän kaikki runot