Häviäjä

Runoilija LonelyRider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa elämää etsimässä...
 

Tappioitaan hän vain kerää,
ei lopu valheet toistensa perään,
liian sinisilmäinen elämälleen on,
ja ehkä liiankin vaatimaton.

Rakkautta kun ei voi ostaa,
eikä väkisin saada,
siis tunteesi taas maahan kaada,
muodossa kyyneleen valuvan,
jotka maahan kylmään unohdan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista ja lohdutonta. "Siis tunteesi taas maahan kaada, muodossa kyyneleen valuvan, jotka maahan kylmään unohdan". Vaikuttavia lauseita. Pystyn samaistumaan ajatuksiisi. Minulla on tällä hetkellä elämässäni yhtä vaikea tilanne :(

 

Käyttäjän kaikki runot