Virta

Runoilija LonelyRider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa elämää etsimässä...
 

Elämän virta kuljettaa
kosket kovat pyörittää

kiviäkin väistelen
aina toisiin osuen

etsin toista kulkijaa
jota virta kuljettaa

joskus virta hiljenee
jopa melkein tyveneen

putous suurin viimeinen
tuonen virraks muuttuen
mua hiljaa enää kuljettaa
maahan tuntemattomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toimiva vertauskuva elämälle.. koskaan ei tiedä minne virta pyörittää uomassaan.
Onnea syntymäpäivänäsi!

Elämää. Ihmisen toisen ikävää.
Ehkä joskus kolahtaa toisella tavalla, sydämeen..

Elämää, ja kuolema kuuluu siihen. Pidän tästä runosta! Syvällinen ja kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot