Talvinen kaipaus

Runoilija LonelyRider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa elämää etsimässä...
 

Viestejäs luen uudestaan ja uudestaan
ajatuksistain en vain sua saa
mua painajaiset valvottaa
enkä unta saa

Kuinka hyvältä kerran olonsa tuntea hän sai
syvää unta oli se kai

Ajatuksin sekavin,yössä harhaillen
nostan katseen yli lumivalkeuden
siellä katseesi ja hymysi nään
unohtamatta hetkeäkään

Yössä lumivalkeuden
suden valittavan kuulen
ikävää se on,luulen

Onnea hän toivottaa
tähden tahtoen ojentaa
sinulle suureen tuntemattomaan...

Selite: 
tuli tässä muutama viiko sitten ku tuntu niin helvetin pahalta:( mut eipä tullu tästä kovin kaksinen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot