Muistoja

Runoilija ~Lasilintu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja yhtäkkiä kaikki muistuu mieleen.
Se on se hetki,
kun jo sammuneet tähdet vilkuttavat sinulle silmiesi takaa.
Hetki jolloin maistat taas viime kesän mansikat,
tunnet ystävän halauksen tuoksun.
Tunnet hänen kyyneleensä poskillasi,
vaikka ne ovatkin sinun.
Sydämesi sykkii kelaavan filmin tahtiin
- filmin, jonka se on itse kullalla päällystänyt,
jonka menestykseen se vielä uskoi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :( <3

 

Käyttäjän kaikki runot