Muisto

Runoilija Lulla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004
Viimeksi paikalla: 16.3.2024 0:10

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on itse nähtävä,
ei sitä muuten saata uskoa...
 

Muistelen hetkiä joita minulla ei ollut

Tämä on kivun aikaa
Edessä häämöttää korkeaksi hakattu vuori,
taottu ihmeellisestä metallista, harjalla
kultapunos

Muistelen hetkiä joita minulla tulee olemaan

Ne ovat toistensa kaltaisia
Tulevaisuus toistaa itseään,
äänetön mylly, jonka siivet ovat sammuneet
tuuleen

Hetket jotka muistan eivät tule olemaan

Käsikkäin
Veripisara,
ja se kaadettu puu,
rakkaudella hoidettu

Muistelen hetkiä, jotka eivät ole omiani
Muistan ne, jotka tulevat olemaan
Tiedän ne, jotka ovat

Sei ei käy minulle itsestään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kolahti meikäläiseen. Upea runo.
*kiittää*

Hienoja sanankäänteitä. Näissä runoissa on yleensäkin jokainen sana juuri omalla kohdallaan. Tämä on merkillinen ja kovin mieltä vangitseva.

Kiitos arvostelusta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Lulla Valo 26.7.2005 0 Runo
Lulla Unikuva 26.7.2005 1 Runo
Lulla Lumeton 29.10.2005 2 Runo
Lulla Niin ja ne ritarit 15.1.2006 0 Runo
Lulla Kaikki ne lapsia 15.1.2006 0 Runo
Lulla Polku 25.1.2006 2 Runo
Lulla Hyvät Teot 25.1.2006 0 Runo
Lulla Muisto 9.9.2006 2 Runo
Lulla Matkamuistoja 3.2.2007 1 Runo
Lulla Siannahkasaappaat 3.2.2007 2 Runo