Matkamuistoja

Runoilija Lulla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004
Viimeksi paikalla: 16.3.2024 0:10

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on itse nähtävä,
ei sitä muuten saata uskoa...
 
Ihmeellinen rakastettu
Kauneimmasta kullasta kudottu
Ja siivet, kalleinta hopeaa ja rubiineja
sekä siinä keskellä, timanteista tehty, 
                tähtikuvio
Hiukset silkkiä, kaukomaista
        Sekä laakeriseppele, sepän takoma, pronssinen

Ja tuo tyttö, liikaa rakastettu
Istuu sängyn laidalla
                kimaltavat hiukset
        Odottaa iltasatuaan, hiljaa
        Ennen kuin uni tulee

Sama seppä, viisikymmentä vuotta myöhemmin
Harmaa, niin ettei tahdo peilistä erottua
                Merkit käsissä

Paja
Nurkassa tahko, ennen heleä
Pölyttynyt
Sekä siivet, kalleimmasta hopeasta ja rubiineista
                Timanteista, tähtikuvio

        Ja niiden vieressä
        Nippu silkkisiä hiuksia,
                kaukomaista
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

täs oli jotain taikaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Lulla Siannahkasaappaat 3.2.2007 2 Runo
Lulla Niin ja ne ritarit 15.1.2006 0 Runo
Lulla Valo 26.7.2005 0 Runo
Lulla Muisto 9.9.2006 2 Runo
Lulla Polku 25.1.2006 2 Runo
Lulla Unikuva 26.7.2005 1 Runo
Lulla Lumeton 29.10.2005 2 Runo
Lulla Hyvät Teot 25.1.2006 0 Runo
Lulla Matkamuistoja 3.2.2007 1 Runo
Lulla Kaikki ne lapsia 15.1.2006 0 Runo