Polku

Runoilija Lulla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004
Viimeksi paikalla: 16.3.2024 0:10

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on itse nähtävä,
ei sitä muuten saata uskoa...
 

Minulla on yksi kukka
Sekin hengissä
Hädin tuskin

Monesti tiputtanut lehtensä
Elvytetty vedellä
Homeista multaa kääntämällä

Se on vahvin tuntemani kukka
Kuinka se jaksaa vihertää
Tai elää

Olisipa minulla edes osa sen vahvuudesta

Mietin lumottua puutarhaa jonka seinällä on taulu
Siinä kerrotaan ohjeet kävijöille
Ettei liian hätäisenä lähdettäisi
Tai liikaa vietäisi mukana
Sekä hetki aikaa, johon pitäisi pysähtyä puhumaan
Asettaa sanat peräkkäin
Tehdä ajatuksista polku
Tieksi
Siihen eteen
Jota voisimme sitten yhdessä kävellä
Niin, todellakin yhdessä kävellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuspoluilla on hupaisaa tallustella. Joskus myös pohkeisiin voimaa tarvitaan, kun tunturinrinnettä ylös kiivetään. Mutta mitkä näkymät sieltä avautuvatkaan?

Tämä vei niin mukanaan, tämä kaunis runo, etten saa sanotuksi muuta kuin kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Lulla Hyvät Teot 25.1.2006 0 Runo
Lulla Kaikki ne lapsia 15.1.2006 0 Runo
Lulla Lumeton 29.10.2005 2 Runo
Lulla Matkamuistoja 3.2.2007 1 Runo
Lulla Muisto 9.9.2006 2 Runo
Lulla Niin ja ne ritarit 15.1.2006 0 Runo
Lulla Polku 25.1.2006 2 Runo
Lulla Siannahkasaappaat 3.2.2007 2 Runo
Lulla Unikuva 26.7.2005 1 Runo
Lulla Valo 26.7.2005 0 Runo