välinpitämättömyytesi

Runoilija *UnWritten*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja kädestänikin pidit kiini vain siksi, että voisit päästää sen kohta menemään.. ‘cause every wasted day Becomes a wasted chance..
 

Mielten erimielisyyksien kohdatessa heikompi antoi periksi.

Katseesi,
joka hylkäsi minut matkallaan,
toistuu sulkiessa silmäni.

Yiritin olla kuulematta välinpitämättömiä sanojasi,
mutta tyhjyydellään ne saivat minut voimaan pahoin.

Täksi illaksi oli luvattu sadetta,
mutta sinä iltana ei satanut muuta kuin kyyneliä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikin puolin nätti,
varsinkin viimeinen säkeistö iski syvälle sisimpään.
Haikea, ajatuksia herättävä.

Kaunis, niin kaunis..Pidin tosi paljon!

Hieno.
...ja tuossa viimeisessä lauseessa, säkeistössä, on Sitä Jotakin.

 

Käyttäjän kaikki runot