Tunnemyrsky

Runoilija Kirsi-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2010
Viimeksi paikalla: 4.6.2020 6:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.1993

Rakkaus on sokea, viha vielä sokeampi.
 

Heidän sanansa satuttivat.
Ulkoa saatoin näyttää kuin
mitään ei olisi tapahtunut.

Olen vihdoinkin yksin,
kyyneleet virtaavat valtoimenaan
pitkin poskiani.
Vihdoinkin voin vuodattaa
padotut tunteeni,
olen yksin.

Ovi käy ja kuulen
kuinka astut sisään.
Yritän salata suruni,
lopettaa itkuni.
Kysyt onko jokin vikana,
kiellän totuuden.

Juuri kun luulen
hallitsevani tunteeni,
halaat ja kyyneleet virtaavat
jälleen.
En hallitse itseäni.
Tunnen olevani turvassa,
nyt kun olet lähelläni.

Kipu ja suru hellitävät vähitellen,
älä päästä koskaan irti.

Selite: 
Sekavia tunteita hyvin kuvaava.
Kategoria: 
 

Kommentit

näin se toisinaan menee..;) hyvä

Otsikkonsa veroinen kuvaus ihmismielen myllerryksistä. Takana ikuinen toivo mielen tyyneydestä!

 

Käyttäjän kaikki runot