Luomiskertomus

Runoilija kettukarkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

faktaa ja fiktiota, sekä välillä vähän ylidramaattista mössöä. :)
 

Karhut tanssivat hiljaisilla seinillä
Luomisenvoimaa ei tulisi vähätellä

Rakastan sinua
Daniel, Leah, Troy, Angelene
Keitä olettekin

Seinät seisovat vaiti ja vakavana

Minä tanssitan karhuja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä ensin luin ja selasin eteenpäin
mutta runo jäi kummittelemaan
mieleeni ja oli pakko palata uudelleen.
Tässä on jotain todella kiehtovaa.
Antaa tilaa lukijan omalle
mielikuvitukselle. Ja tuo viimeinen
lause "Minä tanssitan karhuja",
se on se joka jää elämään muistiin.

 

Käyttäjän kaikki runot