Sinulle sinusta

Runoilija Pollix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä miten meidän juttu sillon alkoi, mutta tiedän jo etten milloinkaan tahdo sen loppuvan. Olet yksi tärkeimmistä asioista elämässäni, vaikka en ole edes antanut itselleni lupaa sinusta välittää. Susta on mahdoton olla pitämättä, suhun on mahdotonta olla tykästymättä.
Olen kuullut että ystävyys voi pelastaa ihmishenkiä, mutta en kuvitellut sellaisen onnen ikinä sattuvan kohdalleni. Ehkä en ollut tekemässä kuolemaa kun sinut tapasin, mutta sisäisesti olin kuihtunut. Pelastit minut itseltäni, kylmettymiseltä. Palautit lämmölläsi elämän minuun takaisin, sanoillasi sait käteni taas kirjoittamaan. Kenellekään en ole voinut puhua kuten sinulle nyt, kenenkään kanssa aiemmin en ole saanut olla oma itseni tuntien oloni hyväksytyksi.
Vielä pelkään että jonain päivänä olet poissa, vielä en voi luottaa koko sydämelläni. Vielä olen epävarma. Oletko paikalla näkemässä kun puran muurin ympäriltäni, suostun satutettavaksesi? Onnistunko ajamaan sinutkin pois, vaikka en sitä edes tahdo? Älä kuuntele torjuvia sanojani, kuule sydäntäni joka huutaa, pyytää sinua jäämään.
Puhu minulle, kuuntelen, vaikka en osaa vastata. Itken kyyneleesi, jos niin haluat. Olen itkemättä jos se on tahtosi.
Olen olemassa sinua varten, se on varmaa, sitä en voi olla tuntematta. Sinun kanssasi kaikki palat löysivät paikalleen.
Vaikka et ole vierelläni, tunnen että olet lähelläni.

Selite: 
En voi kertoa lyhyesti kuinka paljon merkitset.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot