Nimetön

Runoilija Pollix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä aiheutat sen
sydän luvatta sykkii nopeammin
Vierelläsi on hyvä
hyvä vaikka kaukana olisitkin
Annat mulle toivon
uskoa parempaan huomiseen
Oma ihmeeni olet
ja sellaisena tulet pysymään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot