En uskalla

Runoilija ~Moonflow~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KristalliEnkeli Feat. Särkyneet siivet
 

En uskalla sanoa sitä ääneen,
en uskalla tunnustaa sitä itselleni,
kuinka lopussa tämä on.
Sydämeni olisi niin eloton.

Ne katseet ja sanat,
niistä tiedän ettet enään rakasta.

Elämä tuntuu hajoavan käsiin,
en voi katsoa edes sinua silmiin.
Vihasi paistaa niistä ja silloin tiedän,
syy tähän kaikkeen olen minä.....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts, katse ja silmät paljastaa liikaa. Välillä ei todellakaan halua sitä katsetta kohdata, sillä se ei valehtele.

Auts, katse ja silmät paljastaa liikaa. Välillä ei todellakaan halua sitä katsetta kohdata, sillä se ei valehtele.

 

Käyttäjän kaikki runot