Suola sekä sitruuna

Runoilija KooHoo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun viiltävä lumisade aukaisi kasvoni

valmiiksi suolaa ja sitruunaa varten,

ymmärsin, että ei kaikelle voi tehdä mitään,

vaan joskus pitää antaa olla.



Olen yksin tässä veneessä kadotukseen,

vain siksi koska välitin vääristä ihmisistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa.
Muuta en osaa sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot