Lihavako?

Runoilija KooHoo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmät kipeät, liikaa koneella,
vaan mitäpä muutakaan tekisin?
Minne minä pakenisin,
tätä karua todellisuutta,
jota olen onnistuneesti pystynyt harhauttamaan?

Olen ylipainoinen sekä ruma,
mutta vähät minä siitä.
Kaikille en voi olla mieliksi,
enkä edes tahdo.

Jos minua rakastaa,
tulee minua rakastaa,
sellaisena, millainen olen.
Niinhän minäkin rakastan teitä.

En tule kertomaan millaisia vaatteita teidän tulisi pitää,
millaista musiikkia teidän tulisi kuunnella,
tai minkä kokoinen sinun pääsi tulisi olla.

Selite: 
Jou. 190cm ja 117,5kg.
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa. Sun runoissa on hyvää potkua ja huomaa ettet yritä yhtään teeskennellä. Varsinkin tämä täräytti, kun meitä ylipainoisia on enemmänkin...

Enkä usko että sinä olet ruma. Se on ihan katsojan silmässä (lisää kliseitä, kiitos...), ja pelkkä optinen harha.

Täytyy lukea lisääkin sun tekstiä.
T: 163 cm 84 kg

 

Käyttäjän kaikki runot