Pieni pala taivasta katossani

Runoilija KooHoo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus vuosia sitten katselin taivasta,
vietin useita tunteja katsellen kuuta.

Kun tein sen viimeksi, joku vaati minulta enemmän.
Joku tahtoi minun aikuistuvan.
Jotkut odottivat päätäni vadille.

Eilen leikkasin hiukseni
kuin unohtaakseni nuo päivät niiden kanssa,
kuin muuttuakseni eri ihmiseksi.

Puhdistuakseni

Viime yönä tein sen taas.

Katselin kuuta. Sen olemista.

Etsin sen varjoista kasvoja,
katsoin sen tummuvan ja kirkastuvan.
Ihailin täysin pysähtyneitä pilviä kuun ympärillä.

Sen edessä poltin savukkeella housuihini reiän.

Vaikka ajoin pääni, kaipaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, pidin paljon

kaunis runo kaipauksesta!

 

Käyttäjän kaikki runot